Следващият курс ще започне на:

A+ A A-

Успоредно Паркиране

Световен рекорд - 15см свободно пространство! Инструкции за нормално паркиране малко по-долу

 успоредно паркиране

1Спрете до колата която се намира пред вашето място. Предните брони са изравнени и разстоянието помежду ви е около 60см. Включете задна предавка и дръжте крак на съединителя.

2Тръгнете назад на полусъединител с много бавна скорост въртейки волана към бордюра. Ъгълът трябва да е остър, но не трвърде! Около 45 градуса

3Когато облегалката ви се изравни със задната броня на другата кола, започнете да въртите волана на другата страна(навън от бордюра)

4Изправете посоката. Сега колата ви би трябвало да е на 20см от тротоара и успоредна на него. Може да се наложи да дадете напред, но си оставете място за излизане. Слезте и приемете овациите на околните пешеходци :)

Не пропускайте да прочетете и за  паркиране на заден ход  както и паркиране на наклон

Tagged under: паркиране,

В Poohy.bg ще откриете съвършенството под формата на мека, лека и изключително комфортна завивка. Колекцията ни от луксозни завивки от гъши пух ще впечатли дори и скептиците. Пухените изделия са изработени с висок клас естествени гъши пух, внос от Полша по иновативна технология. Те са екологично чисти, хипоалергични и по-комфортни от всичко, което сте виждали до момента.