Следващият курс ще започне на:

A+ A A-

Шофьорски Курсове категория В Румен Ишпеков град Пловдив

Учебен Автомобил

Вече на ваше разположение е новият ни VW GOLF 5 '2006

Цената си остава същата въпреки многобройните екстри!

Учебен автомобил

 

Ако сте преминали курса на обучение, и желаете да споделите Вашите впечатления от учебния автомобил, моля попълнете формата.

Шофьорски Курсове Пловдив

VW Golf 5

golf 5Нашият учебен автомобил:

Вече на ваше разположение е синият VW Golf 5
Лек като перце волан, лесни за превключване скорости и климатик!

 

 

Най-добрият инструктор ! (:
Позитивно настроен човек, спокоен, с подход и ТЪРПЕНИЕ колкото е необходимо! Никога няма да го чуете да използва груб и неуважителен тон към вас, да ви крещи и да ви натиска крака по педала за газта или спирачката !
Сменил съм двама инструктори и имам впечатления от още двама, чрез мои близки и познати, но благодарение на Румен, успях да се науча да кормувам !
Преди всеки учебен час по практика обяснява изключително търпеливо, ясно и подробно плана за кормуване, както и спецификите на пътната обстановка; Никога няма да ви закъснее за уговорения час по кормуване или да ви прекрати занятието с десетина - двадесет минути по - рано.., и т.н. 
Ако търсите инструктор който да ви научи да шофирате, с който можете да говорите по човешки и да усвоявате нещата бързо и качествено, който не е комплексиран и ви гледа от високо..., ТОВА Е ЧОВЕКА ! НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ !

шофьорски курс ревюИ. Манев

За Инструктора

Шофьорски Kурс Kатегория Б

Румен ИшпековРУМЕН ИШПЕКОВ
РАЗУМНИТЕ ШОФЬОРИ УТРЕ, СА ДОБРЕ ОБУЧЕНИТЕ ДНЕС

 

 

През 1982 завършва "ИУУПП Град Ямбол" специалност преподавател-инструктор по обучение на водачи на МПС от категория "Б".

Непосредствено след дипломиране Румен Ишпеков започва работа като автоинструктор и до ден днешен натрупва над 31 години професионален стаж.

Прочети още: За Инструктора

Още статии ...

  1. Шофьорски Курсове