Следващият курс ще започне на:

A+ A A-

Паркиране

сляпа точка на шофиранеИнциденти се случват не само на пътя, но и много често там където най-малко очакваме - на паркинга.

Мислете в переспектива! Използвайте пространството - паркирайте на страни от другите коли и зони с висока активност, когато е възможно.

Може да ви се струва по-удачно да паркирате на преден ход в парко място, но паркирането на заден ход ще ви даде няколко предимства. Главното предимство е, че е когато сте паркирали назад, при последвалото излизане ще виждате на къде отивате. Когато излизате от парко място на заден ход, няма как да видите идващите автомобили. 40% от всички ПТП се случват при паркиране, маневри и шофиране на заден ход.

Самоучител за успоредно паркиране

В Poohy.bg ще откриете съвършенството под формата на мека, лека и изключително комфортна завивка. Колекцията ни от луксозни завивки от гъши пух ще впечатли дори и скептиците. Пухените изделия са изработени с висок клас естествени гъши пух, внос от Полша по иновативна технология. Те са екологично чисти, хипоалергични и по-комфортни от всичко, което сте виждали до момента.