Следващият курс ще започне на:

A+ A A-

Разширете кръгозора

следете пътя в далечинаНе обръщайте внимание само на това, което се случва непосредствено около вас.

Гледайте в далечина, наблюдавате поведението на другите водачи и предвиждайте какво може да се случи.

Една от най-честите причини за катастрофа е неумението да се разпознае потенциално опасна ситуация. Бъдете наясно с потенциалните рискови ситуации, за да може да реагирате не време в случай на опасност. Например, ако шофирате до колона паркирани автомобили, особено автобуси и микробуси, не бързайте и имайте готовност да спрете ако някой направи грешката да изкочи на пътя. Често децата са склонни на подобни недообмислени постъпки. Винаги бъдете нащрек когато има деца в близост до пътя!

GPS навигациите са честа причина за разсейване на шофьора. Никога не следвайте GPS инструкциите на "сляпо", а гледайте и преценявайте условията в които шофирате. Това което виждате е от първо значение, и след това - инструкциите на вашият GPS . Всички сме чували за шофьори попаднали в реки или на път с насрещно движение в резултат на сляпо следване на GPS инструкции. Ако пътят не ви излежда наред, го избегнете!

„ВИТ 12“ ЕООД е фирма с дългогодишен опит на пазара за стелажи, стелажни системи, подемна техника и почистващи машини. Разполагат с висококвалифицирани специалисти, който делайлно разглеждат индивидуалните нужди и изисквания на всеки клиент.