Следващият курс ще започне на:

A+ A A-

Как се проверява нивото на антифриз

Преглеждайте нивото на антифриз в преливника-резервоар редовно!

Ръководството за експлоатация на автомобила ви ще ви даде най-точна информация как да направите това. Обикновено нивото на течността трябва да е между показателите "Ниско(Min)" и "Пълно(Max)". Не отварйте резервоара за антифриз или капачката на радиатора когато двигателят е горещ. Охладителната течност е под налягане когато е гореща!

охладителна течностПроверете количеството и, ако се налага, долейте антифриз смесен с малко вода. 
Наливайте охладителна течност само когато двигателят е изстинал и винаги се допитвайте до ръководството на автомобила си.

Ако нивото на антифриз падне рязко скоро след доливане, е възможно да има теч. В такъв случаи потърсете услугите на специалист, за да прегледа охладителната система. Липсата на охладителна течност може да доведе до сериозна повреда!

В Poohy.bg ще откриете съвършенството под формата на мека, лека и изключително комфортна завивка. Колекцията ни от луксозни завивки от гъши пух ще впечатли дори и скептиците. Пухените изделия са изработени с висок клас естествени гъши пух, внос от Полша по иновативна технология. Те са екологично чисти, хипоалергични и по-комфортни от всичко, което сте виждали до момента.